ПОКАНА за провеждане на среща

ЗА ПРЕДСТАВЯНЕ НА РАЗРАБОТЕНИ ЛОГО/ЛОГОТИП И ДУМА/СЛОГАН И ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ С МЕСТНИТЕ ОБЩНОСТИ ОТ ТЕРИТОРИЯТА НА СНЦ „МЕСТНА ИНИЦИАТИВНА ГРУПА – ЕЛХОВО – БОЛЯРОВО“

по проект „Подготовка и регистрация на регионална колективна марка на СНЦ „МИГ – Елхово – Болярово“

СНЦ „МИГ – Елхово – Болярово“ е в процес на изпълнение на проект „Подготовка и регистрация на регионална колективна марка на СНЦ „МИГ – Елхово – Болярово“, по административен договор  № BG06RDNP001-19.486-0001-С01 от 28.03.2022 г., за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по ПРСР 2014-2020, по Мярка 20 „Маркетинг, популяризиране и сертифициране на местното наследство, изделия и храни“ от СВОМР на МИГ – Елхово – Болярово.

Проектното предложение има за основна цел регистрация на регионална колективна марка на СНЦ „МИГ – Елхово – Болярово“ за развитие на териториална идентичност и маркетинг на база на специфичния териториален потенциал. Проектът включва комбинирани дейности по опазване и популяризиране на местни продукти и услуги, тъй като  със създаването, регистрирането и популяризирането на тази колективна мярка ще се допринесе за опазване и популяризиране на продукти и услуги, произвеждани и предлагани на територията на МИГ – Елхово – Болярово.

Срещата ще се проведе на 14.06.2024 г. /Петък/, в залата на Център за подкрепа за личностно развитие – Общински детски комплекс Елхово, гр. Елхово, ул. „Калоян“ № 13, от 11.00 часа.

СНЦ „МИГ – Елхово – Болярово“ кани всички заинтересовани представители от публичния, стопанския и нестопанския сектор, да се включват в срещата, за да се запознаят с разработените лого/логотип и дума/слоган по проекта и да се включат в тяхното  обществено обсъждане.